Idag är en blää-dag

Idag är en blä-dag

Solen skiner, inte ett moln syns på himmlen och vi borde för länge sen varit iväg på bus men inget blev som vi tänkt det idag.
Alla vaknade på fel sida och går omkring som små zombies här hemma. Inget är roligt förutom att titta på film och det får barnen inte göra när det är fint väder ute.
Robin sitter och surar för han vill leka med kompisar, Rebecca går omkring och skriker så där som hon gör bara för att hon tycker det är kul och Oliver sover äntligen efter att hela morgonen ålat till mina trädgårdsland där han tar tag i kanten och reser sig upp för att sen mula hela munnen full med jord. Hänger en jordgubbsplanta eller två med bryr han sig inte om - Lite skit rensar bara magen även om hans små äventyr inte på långa vägar slår Rebeccas första sommar i den här trädgården då hon kom och ville visa mig något "Mamma, mamma!!! Titta!!! Gott!!!" och när hon öppna handen ligger där ett snäckskal och jag inser att ungen är helt slemmig om munnen efter att ha smakat rå snigel....

Igår var vi till Öppnis och Robin blev överycklig när han insåg att killen han lekte med var en gammal dagiskompis från förra dagiset. Gibbe, Robin och JennieLee var näst intill oskiljaktiga och under de 2 år sen Robin slutade på det dagiset har han många gånger frågat efter just Gibbe men han flyttade till andra sidan stan i samma veva vi bytte dagis och tappade då kontakten helt med hans familj men nu fick de leka en hel dag och det var som om de här två åren inte existerat för de lekte på precis lika bra som de alltid gjort.
Ska se om jag kan få nummret till hans mamma så killarna får hålla kontakten även efter sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback