Tiden går så snabbt

Jag tycker nyss att skolan började för Robin och det har redan gått tre veckor.
Nu är alla aktiviteter ocskså igång - Fotboll, kör, golf och simning så var dag har sin planering för att det inte ska bli stressigt.
Även min skola har börjat. Jag var supernervös inför starten men hitintills har alla mina farhågor och fördommar från grundskoletiden krossats och ersats av en nyfikenhet på vad dessa lärare mer har att erbjuda.
Jag som alltid varit dålig på språk för att lärarna i grundskolan präntat in i min hjärna att jag är dålig på grammatik och kan man inte grammatiken så kan man inte språk.
Det första min engelskalärare frågar "Kan du skriva förståligt?"
"Ja, utan problem!?" blir mitt svar
"Då har du inte problem med grammatiken utan med termerna och de enda som ska kunna sina termer i grammatiken är lärarna så ska du inte bli lärare så behöver du inte oroa dig över grammatiken"
TACK!!!! Varför har ingen sagt det innan?
Varför var lärarna i grundskolan så kränkande?
Förstår de inte att de kan förstöra studielusten hos en elev för all framtid?

Även Rebecca är inne i vardagen med dagis och bus med sina kompisar. Sen en vecka tillbaka har hon börjat att rida ponyridning för tjatet från ridningen på Öland har inte stillat sig utan snarare tvärtom. Hon går här hemma och undrar när vi ska åka tillbaka till Tintin så hon kan få galopera på honom. Misstänker att vi får boka in en vecka till hos dem nästa sommar.