Våran lilla mysstund

Igår vaknade Lillfisen med rinnande näsa och var lite grinig, troligen en förkylning som var på väg eftersom skola och dagis äntligen startat efter sommarlovet.
Natten blev superjobbig, vill inte ligga ner, vill inte sitta, vill inte amma, vill ingenting så tillslut fick han en alvedonsupp även om han inte hade feber och sov sen hela natten.
Vaknade glad som alltid men ville inte äta frukost, vill inte åka vagn till storasysters dagis, vill inte, vill inte, vill inte = gråtbebis.
Vill inte ens bli buren i mammas famn när hon har hunden i ena handen och vagnen i den andra. Bara gråt och gnäll.

Men när vi kom hem och mamma satte sig i soffan och plockade fram bröstet så sög han tills han börja klunka, då somnade han.
Mamma satte sig tillrätta i soffan, satte på tven och tittade lite på Supernanny och Opera men måste sen ha slumrat till även hon för helt plötsligt vaknar både Lillfisen och hans mamma av att Lillfisen ligger och pruttar sin mamma på bröstet - det är tomt efter allt snuttande så vad gör man med en tom tutte om inte pruttar på den?

3 timmar sov vi tillsammans på soffan och nu har Lillfisen tom fått i sig lite lunch och filurar för sig själv i storasyskonens lekrum - storasysters dockhus är extremt roligt att undersöka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback